Share

Video Galeri

TEKNOLOGJIA E FUNDIT KOLIDA UAV(DRON) SERIA X60 , PAJISJE PER SURVEJIM DHE HARTOGRAFI

LAND&CO

KOLIDA UAV SERIA X60

TEKNOLOGJIA E FUNDIT KOLIDA UAV(DRON) SERIA X60 , PAJISJE PER SURVEJIM DHE HARTOGRAFI


 • Sistem fluturimi avionesh(Dron)
 • Sensore te instaluar ne bord
 • Sistem i imazherise i instaluar
 • Performance ne operim dhe ne fluturim
 • Performance ne blerje
 • Eficense e pakrahasueshme
 • Sistem kamerash me multilente i instaluar
 • Sistem ajror LIDAR
 • Sensore termike me infrared
 • Kamera "hyperspectral" per bimesine
 • Video trensmetues digital "wireless"
 • Kamer metrike me rezolucion ultra te larte
 • TOTAL STATION KOLIDA ESHTE PAJISJA ME E FUNDIT NGA KOLIDA SOUTH ME SISTEM WIN MOBILE TOUCH SCREEN

  LAND&CO

  TOTAL STATION KOLIDA

  TOTAL STATION KOLIDA ESHTE PAJISJA ME E FUNDIT NGA KOLIDA SOUTH ME SISTEM WIN MOBILE TOUCH SCREEN


 • Sistemi operativ Windows CE
 • Kompensimi komplet i dyfishtë
 • Fleksibiliteti në komunikime
 • Matja e largësisë jo me prizme
 • Ekran LCD me prekje, Ekran grafik
 • Software i shumëfishtë ndihmës
 • Mbështetje për të punuar me SurvCE dhe Field Genius
 • GPS KOLIDA ESHTE NJE PAISJE ME E FUNDIT ME SISTEM GPS,GLONASS,BDS,EGNOS,SBASS, ME 220 KANALE SI DHE SISTEM OPERATIV LINUX GJITHASHTU WEB CONFIG SI DHE WI-FI DHE BLUTOOTH.

  LAND&CO

  GPS KOLIDA

  GPS KOLIDA ESHTE NJE PAISJE ME E FUNDIT ME SISTEM GPS,GLONASS,BDS,EGNOS,SBASS, ME 220 KANALE SI DHE SISTEM OPERATIV LINUX GJITHASHTU WEB CONFIG SI DHE WI-FI DHE BLUTOOTH.


 • Tenkologjia lider ne bote per pozicionim
 • Shkathtesi dhe fleksibilitet
 • I vogel por shume praktik
 • Suport i plote per te gjithe llojet e sateliteve
 • Modul i avancuar i transmetimit te te dhenave
 • Sistem operimi LINUX
 • Shume i vogel
 • Matje me pjerresi deri 30 grade
 • Kalibrimi i nivelit ne forme elektronike
 • Modul "bluetooth" NFC
 • I lehte per tu transportuar
 • GPS KONTROLLER ESHTE NJE PAISJE E RE E DIZENJUAR PER TE PUNUAR ME GPS DHE TOTAL STATION, DUKE INTEGRUAR FIELD GENIOUS SOFTWARE.KY KONTROLLER MUND TE PERDORET ME TE GJITHA LLOJET E GPS DHE TOTAL STATION.

  LAND&CO

  GPS KONTROLLER

  GPS KONTROLLER ESHTE NJE PAISJE E RE E DIZENJUAR PER TE PUNUAR ME GPS DHE TOTAL STATION, DUKE INTEGRUAR FIELD GENIOUS SOFTWARE.KY KONTROLLER MUND TE PERDORET ME TE GJITHA LLOJET E GPS DHE TOTAL STATION. • Shume produktiv me karakteristaka te avancuara
 • I ndertuar per mbijetese
 • Komunikimi fleksibël dhe trajtimi i të dhënave
 • Aplikimi i avancuar GIS (vetëm për X11 Pro)
 • Sistem operativ windows mobile 6.5
 • Teknologji "wireless" , "bluetooth"
 • Kamera 5Mp (vetëm për X11 Pro)
 • GPS 72 kanale operimi (vetëm për X11 Pro)

 • Info per produktet

  Paisjet jane te gjitha me garanci nje vjecare.

  Info per servis

  Per cdo problem mun te kontaktoni ne adresen e publikuar me poshte


  Adresa e kompanise Land&co.

  Rruga: Mine Peza Prane shkolles Hasan Vogli Ap.13