Share

Video Galeri

TEKNOLOGJIA E FUNDIT KOLIDA UAV(DRON) SERIA X60 , PAJISJE PER SURVEJIM DHE HARTOGRAFI

LAND&CO

KOLIDA UAV SERIA X60

TEKNOLOGJIA E FUNDIT KOLIDA UAV(DRON) SERIA X60 , PAJISJE PER SURVEJIM DHE HARTOGRAFI


  • Sistem fluturimi avionesh(Dron)
  • Sensore te instaluar ne bord
  • Sistem i imazherise i instaluar
  • Performance ne operim dhe ne fluturim
  • Performance ne blerje
  • Eficense e pakrahasueshme
  • Sistem kamerash me multilente i instaluar
  • Sistem ajror LIDAR
  • Sensore termike me infrared
  • Kamera "hyperspectral" per bimesine
  • Video trensmetues digital "wireless"
  • Kamer metrike me rezolucion ultra te larte
  • TOTAL STATION KOLIDA ESHTE PAJISJA ME E FUNDIT NGA KOLIDA SOUTH ME SISTEM WIN MOBILE TOUCH SCREEN

    LAND&CO

    TOTAL STATION KOLIDA

    TOTAL STATION KOLIDA ESHTE PAJISJA ME E FUNDIT NGA KOLIDA SOUTH ME SISTEM WIN MOBILE TOUCH SCREEN


  • Sistemi operativ Windows CE
  • Kompensimi komplet i dyfishtë
  • Fleksibiliteti në komunikime
  • Matja e largësisë jo me prizme
  • Ekran LCD me prekje, Ekran grafik
  • Software i shumëfishtë ndihmës
  • Mbështetje për të punuar me SurvCE dhe Field Genius
  • GPS KOLIDA ESHTE NJE PAISJE ME E FUNDIT ME SISTEM GPS,GLONASS,BDS,EGNOS,SBASS, ME 220 KANALE SI DHE SISTEM OPERATIV LINUX GJITHASHTU WEB CONFIG SI DHE WI-FI DHE BLUTOOTH.

    LAND&CO

    GPS KOLIDA

    GPS KOLIDA ESHTE NJE PAISJE ME E FUNDIT ME SISTEM GPS,GLONASS,BDS,EGNOS,SBASS, ME 220 KANALE SI DHE SISTEM OPERATIV LINUX GJITHASHTU WEB CONFIG SI DHE WI-FI DHE BLUTOOTH.


  • Tenkologjia lider ne bote per pozicionim
  • Shkathtesi dhe fleksibilitet
  • I vogel por shume praktik
  • Suport i plote per te gjithe llojet e sateliteve
  • Modul i avancuar i transmetimit te te dhenave
  • Sistem operimi LINUX
  • Shume i vogel
  • Matje me pjerresi deri 30 grade
  • Kalibrimi i nivelit ne forme elektronike
  • Modul "bluetooth" NFC
  • I lehte per tu transportuar
  • GPS KONTROLLER ESHTE NJE PAISJE E RE E DIZENJUAR PER TE PUNUAR ME GPS DHE TOTAL STATION, DUKE INTEGRUAR FIELD GENIOUS SOFTWARE.KY KONTROLLER MUND TE PERDORET ME TE GJITHA LLOJET E GPS DHE TOTAL STATION.

    LAND&CO

    GPS KONTROLLER

    GPS KONTROLLER ESHTE NJE PAISJE E RE E DIZENJUAR PER TE PUNUAR ME GPS DHE TOTAL STATION, DUKE INTEGRUAR FIELD GENIOUS SOFTWARE.KY KONTROLLER MUND TE PERDORET ME TE GJITHA LLOJET E GPS DHE TOTAL STATION.  • Shume produktiv me karakteristaka te avancuara
  • I ndertuar per mbijetese
  • Komunikimi fleksibël dhe trajtimi i të dhënave
  • Aplikimi i avancuar GIS (vetëm për X11 Pro)
  • Sistem operativ windows mobile 6.5
  • Teknologji "wireless" , "bluetooth"
  • Kamera 5Mp (vetëm për X11 Pro)
  • GPS 72 kanale operimi (vetëm për X11 Pro)

  • Info per produktet

    Paisjet jane te gjitha me garanci nje vjecare.

    Info per servis

    Per cdo problem mun te kontaktoni ne adresen e publikuar me poshte


    Adresa e kompanise Land&co.

    Rruga: Mine Peza Prane shkolles Hasan Vogli Ap.13